Vi är Nordway Store

Nordway Store

Nordway Store erbjuder IT-relaterade produkter och tjänster till både privatpersoner och företag. Vi är experter på datorservice, digital signage, begagnade mobiler, datorer, nätverk och mycket annat inom IT.

Nordway Store grundades 2008 och har sedan dess vuxit till en fullfjädrad IT-kedja som idag består utav ett flertal fristående butiker runt om i landet.

Vi kan hjälp er med digitalisering och vi tillhandahåller många tjänster inom IT, allt från att sälja cirkulär IT till att installera konferensrum.

Förutom att vi kan datorer och datorkomponenter är vi duktiga på
mobiltelefoner och service. Vi lagar iPhone, Samsung, iPad och andra enheter.
Behöver du byta batteri eller byta glas på din iPhone eller smartphone är du
välkommen in i närmsta butik! Vi jobbar även med kompletta företagslösningar,
så som digital signage, molntjänster, grafisk design, webbutveckling och hemsidor.

Cirkulär IT!

Hos oss på Nordway Store är det viktigt att värna om miljön. Sedan många år tillbaka har vi sysslat med begagnat och att förlänga livslängden på datorer, smartphones och andra IT-produkter. 

Vårt team av kunniga tekniker går igenom, renoverar och ger nytt liv åt produkterna som vi sedan säljer vidare till företag och privatpersoner. På detta vis bidrar vi till att öka livstiden på elektronik och att spara på jordens resurser och minskar utsläppen av växthusgaser.

Att köpa begagnat har aldrig varit mer rätt.
Varje år slängs globalt uppemot 1,5 miljarder mobiltelefoner. Att mobilen blir repig, skärmen spricker, batteriet blir dåligt är alla anledningar till att den gamla mobilen byts ut mot en ny.

Det går åt så mycket som 240 kilo fossila bränslen, 22 kilo kemikalier och 1 500 kilo vatten för att tillverka en enda stationär dator.

Vi ger företagsleasade och återtagna mobiltelefoner och datorer nytt liv genom att byta ut skärmar och andra nödvändiga komponenter för att de ska fungera felfritt och kunna användas flera år till.

Genom att köpa cirkulär IT av Nordway Store bidrar du till att värna om miljön!