Nordway Store

Nordway Store i Trollhättan är specialister på IT-utrustning och kan både Mac och PC. Vår policy är ”Hos oss får du Goda råd och Bra Service”.

Försäljning av all form av IT
Datorer; bärbara, laptops av alla sorter windowsbaserade pc, Mac av alla sorter, mobile workstations, Linux och chromebooks. Kundanpassade för olika användare från konsument till olika nivåer av yrkesanvändare. Vi säljer både nytt och begagnat.
Stationära datorer
Alla sorter oavsett operativsysten; windows, mac, Linux för alla användarnivåer; från surf/administrationsdatorer till kundanpassade för gaming, officebruk, företagsmaskiner, workstations, musikstudiodatorer, filmredigering, fotoredigering eller vad kunden än ska ha datorn till. Alltid kundanpassat. Vi säljer både egenbyggda för vilken av ovan nämnda nivåer likväl som HP, Dell, Lenovo, Fujitsu företagsdatorer i alla nivåer. Vi kan även leverera servrar. Vi säljer både nytt och begagnat.
Mobiler och surfplattor
iPad, iphone samt övriga mobila plattformar som androidbaserade enheter, både telefoner och plattor. Vi säljer både nytt och begagnat Vi förmedlar/säljer Weblink IP-telefoni/mobilabonnemang för företag, Mybeat mobilabonnemang för privatperson och företag och Comviq kontantkort, 3.
Nätverk
Vi säljer och installerar nätverksutrustning för såväl konsument som företag och skolor( och offentliga utrymmen. Hjälper till med hela installationen från projektering till val av relevant utrustning och installation och setup. Vi erbjuder PIN´s alla tjänster såsom webhotell och hosting och olika typer av molnlösningar.
Skrivare och andra sorters tillbehör
Vi säljer och installerar alla sorters skrivare och kringutrustning tillbehör för alla behov och alla plattformar
Övervakning
Vi säljer och installerar övervakningsutrustning; kameror, NVR, DVR både för privatperson och företag.
Service och reparationer
Vi servar, reparerar och uppgraderar alla datorer windows, mac och Linuxbaserat. Alltså även macservice. Även iMac och MacPro och alla Apples bärbara oavsett modell. Vi reparerar mobiltelefoner och plattor, såväl ios som android.
Konsultation
Vi åtar oss även rådgivning om val av internetoperatör. Eller andra IT-relaterade frågor för privatpersoner och småföretag.Leasing och hyra för företagTelefonväxlar för företag – kombinera IP och mobilKassasystem för små och medelstora företagDigital Signage – mobila och fasta

Öppettider

Mån – fre – 10:00-18:00
Lördag – 10:00-15:00
söndag – Stängt

Kontakta oss

0520-12120

Våra tjänster

No results found.

No results found.

Medarbetare

Mikael Gustavsson

VD, delägare

0520-12120
mikael.g@elektronikhuset.com

Christer André

Ekonomiansvarig, delägare

0520-12120
christer.a@elektronikhuset.com

Jimmy Lyngshede

Serviceansvarig

0520-12120

Enver Bellani

Servicetekniker

0520-12120

Gustaf Engdahl

Säljare

0520-12120

Kristofer Bäckström

B2B-säljare